Észrevétel

 

Cégünk legfőbb törekvése, hogy minél színvonalasabb szolgáltatásokkal, termékkínálattal és kiszolgálással tudjuk ügyfeleinket ellátni. Ennek hatékony és sikeres megvalósításában minden kívülről, partnereinktől érkező jelzés fontos számunkra. Ebben kérjük tevékeny részvételét. Amennyiben észrevétele, javaslata van Webáruházunkkal vagy bármely más szolgáltatásunkkal kapcsolatban, kérjük jelezze ezt nekünk.

 

Munkánk eredményességéhez és az Önök elégedettségéhez észrevételei nagyban hozzájárulnak, köszönjük segítségét!

 

ComParts Line Kft.

 
 

 

 

 

 

                  

 

 

H i r d e t é s

 
 
 

Rendelés

Árajánlat

 
Kosártartalom
0 Ft
 
 

 

ÚJ! 2021. március: 

 

COVID19 Tájékoztató


Tájékoztatjuk ügyfeleinket, hogy a 2021 márciusi korlátozások nagykereskedelmi egységünk üzletmenetét nem érintik. Mind a személyes áruátvétel, mind pedig a kiszállítás zavartalanul üzemel az eddig megszokottak, a tavaly tavasszal bevezetett óvintézkedések mellett:


az üzlettéren belüli kiszolgálást az üzletünk előtt erre a célra ideiglenesen kialakított átadórészen keresztül bonyolítjuk. A várakozásmentes kiszolgálás érdekében érkezését kérjük minden alkalommal legalább egy órával megelőzően jelezze telefonos elérhetősegeinken, amelynek során kollegáink a pontos ügymenetről is részletes tájékoztatással fogják ellátni.


Köszönjük megértését és türelmét!

 


 

Nyitvatartás, elérhetőség:     

 

Hétfő - Péntek  9 - 17:00

1147 Budapest, Lőcsei út 86.

Tel/Fax: 223-4900, 223-4909, 221-9277,

785-0399, 30/378-6920


 

 

  

 

 

 

 

 H i r d e t é s