Képgaléria

 

Galériánkban néhány képen keresztül szeretnénk bemutatni meglévő és leendő partnereinknek nagykereskedelmi üzletünket és munkatársainkat.

 

A mai internetes világunkban a kereskedelmi ügyleteket, vásárlásokat szinte már csak otthon ülve intézzük. Az interneten megrendelt termékeket futár szállítja házhoz, a számlák kiegyenlítését bankon keresztül rendezzük. Partnereinknek egyre kevesebb az ideje, igénye arra, hogy üzletünkben személyesen bonyolítsák ügyeiket mint pár évvel ezelőtt.

Ezzel a kis képgalériával talán egy kicsit hozzájárulhatunk ahhoz, hogy partnereink virtuálisan közelebb kerülve üzletünkhöz, láthassák honnan is érkeznek hétről-hétre megrendelt termékeik.

 

Ha sikerült megismertetni Önnel cégünk telephelyét, kedvet csinálni ahhoz, hogy időnként vagy rendszeresen személyesen is felkeressen minket, és amennyiben a legfontosabb szempont, az ideje is engedi, látogasson el hozzánk, szeretettel várjuk!

 

ComParts Line Kft.

 


 
 

 

 

 

 

                  

 

 

H i r d e t é s

 
 
 

Rendelés

Árajánlat

 
Kosártartalom
0 Ft
 
 

 

ÚJ! 2021. március: 

 

COVID19 Tájékoztató


Tájékoztatjuk ügyfeleinket, hogy a 2021 márciusi korlátozások nagykereskedelmi egységünk üzletmenetét nem érintik. Mind a személyes áruátvétel, mind pedig a kiszállítás zavartalanul üzemel az eddig megszokottak, a tavaly tavasszal bevezetett óvintézkedések mellett:


az üzlettéren belüli kiszolgálást az üzletünk előtt erre a célra ideiglenesen kialakított átadórészen keresztül bonyolítjuk. A várakozásmentes kiszolgálás érdekében érkezését kérjük minden alkalommal legalább egy órával megelőzően jelezze telefonos elérhetősegeinken, amelynek során kollegáink a pontos ügymenetről is részletes tájékoztatással fogják ellátni.


Köszönjük megértését és türelmét!

 


 

Nyitvatartás, elérhetőség:     

 

Hétfő - Péntek  9 - 17:00

1147 Budapest, Lőcsei út 86.

Tel/Fax: 223-4900, 223-4909, 221-9277,

785-0399, 30/378-6920


 

 

  

 

 

 

 

 H i r d e t é s